Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 24/11

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (24/11/2022): 


   Ουρουγουάη - Νότια Κορέα              15:00 
   Πορτογαλία - Γκάνα                          18:00 
   Βραζιλία - Σερβία                              21:00 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

 1ο παιχνίδι Ουρουγουάη - Νότια Κορέα :
  
 Πολύ δυνατή αναμέτρηση για τις δύο ομάδες που σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί το μέλλον τους για τους 16. Από την μεριά της Ουρουγουάης ο Ρ.Αραούχο έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή παρότι είχε τραυματισμό, αμφίβολος είναι ο Ε.Καβάνι. Απ την άλλη πλευρά η Νότια Κορέα δεν περιμένει κάποιες απουσίες αν και ο Σον είναι θεωρητικά αμφίβολος δεν πιστεύουμε να χάσει την πρεμιέρα.


 2ο παιχνίδι Πορτογαλία - Γκάνα :

 Καλά τα αγωνιστικά νέα για τους Πορτογάλους διότι επέστρεψε στις προπονήσεις το αριστερό μπακ Μεντες και πιθανότατα βασίκος τερματοφύλακας θα ξεκινήσει ο Κόστα αντί του Πατρίσιο. Η Γκάνα έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο σήμερα αν και διαθέτει ποιότητα θα τα δώσει όλα με ηγέτες τα αδέρφια Αντρέ και Τζόρνταν Αγιού , Ινίακι Γουίλιαμς και Τόμας Παρτέϊ .


 3ο παιχνίδι Βραζιλία - Σερβία :

Αήττητη για 15 σερί αγώνες η βραζιλία (12-3-0) δεν απουσιάζει κανείς από τον σημερινό αγώνα , βασίκοι θα πιθανότατα θα ξεκινήσουν ο Πακετά και ο 38χρονος πολύπειρος και αρχηγός Τιάγκο Σίλβα. Η Σερβία με τον ‘ασταμάτητο’ Μίτροβιτς θα δείξει χαρακτήρα και θα κοιτάξει στα ίσα τους βραζιλίανους , αμφίβολος θεωρητικά είναι ο Κόστιτς παρόλα αυτά υπάρχει βάθος πάγκου για αντικατάσταση.


 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ουρουγουάη - Νότια Κορέα : Χ ημίχρονο στο 1.98          
  απόδοση (STOIXIMAN)

 Πορτογαλία - Γκάνα : Να σκοράρει C.Ronaldo στο 2.10
 απόδοση ή 1 και under 4.5 στο 1.62 απόδοση     
 (STOIXIMAN)
                    
  Βραζιλία - Σερβία : Να σκοράρει Neymar.Jr  στο 2.07         
  απόδοση ή over 2.5 στο 1.70 απόδοση (STOIXIMAN)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γέννηση του TrivelaSports

 

Οι top 11 της Super League (Α' γύρος)

          Η καλύτερη 11αδα του α'γύρου της Super League 1         GK: Alberto Brignoli (Panathinaikos)      Ο Ιταλός τερματοφύλακας του  έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του α' γύρου βασικός έχοντας δεχτεί μόλις 4 γκολ ενώ έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε 9 από τα 13 ματς. Η θέση του στην 11αδα μας κλείδωσε μετά την τεράστια εμφάνιση του στο ματς της Λεωφόρου εναντίον του Ολυμπιακού, όπου οι επεμβάσεις του ήταν ο κύριος λόγος που ο Παναθηναϊκός έμεινε στο ματς μέχρι το τέλος. RB:  Lefteris Lyratzis (PAOK)               Ο 22χρονος δεξιός μπακ είναι ο μοναδικός Έλληνας που βρήκε θέση στην 11αδα. Παρόλο που αγωνίστηκε μόνο σε 8 παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, η έλλειψη... υψηλού ανταγωνισμού βοήθησε ώστε να διατηρήσει την θέση του. LB: Juankar (Panathinaikos)          Ο επιθετικογενής μπακ του Παναθηναϊκού μπορεί να μην έχει πιάσει ακόμα τόσο υψηλά στάνταρ απόδοσης ,αλλά εξακολουθεί να αποτελεί το καλύτερο αριστερό μπακ