Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι top 11 της Super League (Α' γύρος)

         Η καλύτερη 11αδα του α'γύρου της Super League 1 

 


   
GK: Alberto Brignoli (Panathinaikos) 
 
 Ο Ιταλός τερματοφύλακας του  έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του α' γύρου βασικός έχοντας δεχτεί μόλις 4 γκολ ενώ έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε 9 από τα 13 ματς. Η θέση του στην 11αδα μας κλείδωσε μετά την τεράστια εμφάνιση του στο ματς της Λεωφόρου εναντίον του Ολυμπιακού, όπου οι επεμβάσεις του ήταν ο κύριος λόγος που ο Παναθηναϊκός έμεινε στο ματς μέχρι το τέλος.

RB: Lefteris Lyratzis (PAOK)          

  Ο 22χρονος δεξιός μπακ είναι ο μοναδικός Έλληνας που βρήκε θέση στην 11αδα. Παρόλο που αγωνίστηκε μόνο σε 8 παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, η έλλειψη... υψηλού ανταγωνισμού βοήθησε ώστε να διατηρήσει την θέση του.

LB: Juankar (Panathinaikos)
     
 Ο επιθετικογενής μπακ του Παναθηναϊκού μπορεί να μην έχει πιάσει ακόμα τόσο υψηλά στάνταρ απόδοσης ,αλλά εξακολουθεί να αποτελεί το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος αφού καταφέρνει με τις κούρσες του να δημιουργεί διαρκώς προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες . 

CB: Domagoj Vida ( AEK )
         
  Ο έμπειρος Κροάτης αμυντικός αποκτήθηκε για να ηγηθεί της άμυνας της ΑΕΚ και ακριβώς αυτό έκανε στον πρώτο γύρο της Super Leauge. Η παρουσία του έχει μεταμορφώσει την αμυντική λειτουργία της ένωσης κάνοντας παράλληλα καλύτερους όσους αγωνίζονται στο πλάι του.

CB: Bart Schenkeveld (Panathinaikos)
 
 Ο "βράχος" του Παναθηναϊκού παρόλο που έχασε τα πρώτα 4 παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του στα προκριματικά της Ευρώπης, όταν επανήλθε στην 11αδα συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν πιάνοντας απευθείας πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης.

CDM: In-beom Hwang (Olympiacos)

Ο Νοτιοκορεάτης κεντρικός μέσος συμπεριλαμβάνεται με μεγάλη ευκολία στους 2-3 πιο ποιοτικούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Μεταμόρφωσε το κέντρο του Ολυμπιακού με τα τρομερά του τρεξίματα και την ποιότητα του σε πάσες και τοποθετήσεις.

CM: Mijat Gacinovic (AEK)

Η "κλοπή" της μεταγραφικής περιόδου της ΑΕΚ κάνει ακριβώς αυτά που του ζητάει ο προπονητής, ενέργεια, τρεξίματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ενώ φέτος έχει προσθέσει και το γκολ πατώντας όλο και περισσότερο στην περιοχή του αντιπάλου.

LM: Aitor Cantalapiedra (Panathinaikos)

 Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν ξεκίνησε με εκρηκτικό τρόπο έχοντας 8 γκολ στις πρώτες 7 αγωνιστικές . Αναμφίβολα θα ήταν ο MVP του πρώτου γύρου αν δεν είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο. 

CAM: James Rodriguez (Olympiacos)

Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ένας παίκτης που κατά τύχη αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού η ποιότητα του ξεχειλίζει, και αν για την ποιότητα του είμασταν σίγουροι, η διάθεση που δείχνει τον κατατάσσει στην κορυφαία 11αδα του α΄γύρου.

RM: Paolo Fernandes (Volos)

Ο μοναδικός παίκτης εκτός big5 (όχι για πολύ βέβαια αφού μετά το μουντιάλ θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ) που βρίσκεται στη λίστα. Οδηγεί τον εντυπωσιακό Βόλο έχοντας σημειώσει (3)τέρματα ενώ έχει δώσει και (5) ασσίστ!

ST: Levi Garcia (AEK)

Η αλλαγή θέσης και η μετατόπιση του κεντρικά έχει αλλάξει επίπεδο τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, αφού ο αναγεννημένος φορ παίζει επιτέλους με βάση της πραγματικές του ικανότητες αναστατώνοντας τις αντίπαλες άμυνες.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 24/11

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (24/11/2022):     Ουρουγουάη - Νότια Κορέα              15:00     Πορτογαλία - Γκάνα                          18:00     Βραζιλία - Σερβία                              21:00  ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ  1ο παιχνίδι Ουρουγουάη - Νότια Κορέα :     Πολύ δυνατή αναμέτρηση για τις δύο ομάδες που σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί το μέλλον τους για τους 16. Από την μεριά της Ουρουγουάης ο Ρ.Αραούχο έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή παρότι είχε τραυματισμό, αμφίβολος είναι ο Ε.Καβάνι. Απ την άλλη πλευρά η Νότια Κορέα δεν περιμένει κάποιες απουσίες αν και ο Σον είναι θεωρητικά αμφίβολος δεν πιστεύουμε να χάσει την πρεμιέρα.  2ο παιχνίδι Πορτογαλία - Γκάνα :  Καλά τα αγωνιστικά νέα για τους Πορτογάλους διότι επέστρεψε στις προπονήσεις το αριστερό μπακ Μεντες και πιθανότατα βασίκος τερματοφύλακας θα ξεκινήσει ο Κόστα αντί του Πατρίσιο. Η Γκάνα έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο σήμερα αν και διαθέτει ποιότητα θα τα δώσει όλα με ηγέτες τα αδέρφια Αντρέ και Τζόρνταν Αγιού , Ινίακι Γουίλιαμς και Τόμ

Η γέννηση του TrivelaSports